Kesäseteli-kesätyöpaikka: asiakaspalvelu ja markkinointi (80 paikkaa)

Haku päättyy
31.07.2021
M&J Dynastia Oy
Albertinkatu 27 a, 00100, Helsinki

M&J Dynastia Oy, myyntityön asiantuntijayritys alunperin Savon sydämestä. Olemme vakavarainen, luotettava ja lämminhenkinen perheyritys, meille on myönnetty korkein AAA-Luottoluokitus jo kolmatta vuotta putkeen ja olemme myös ASML:n reilun pelin jäsen. Lisäksi saimme Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ja Vastuullinen työnantaja- sertifikaatin, joka kertoo korkeasta laadusta ja luotettavuudesta.
Toimimme Kuopiossa, Varkaudessa, Jyväskylässä, Oulussa ja Helsingissä ja meillä työskentelee 120-150 työntekijää ajankohdasta riippuen.

Olemme mukana Vastuullinen kesätyö 2021-kampanjassa ja palkkaamme nyt 80 nuorta kesätyösetelillä kesätöihin. Tämän kampanjan periaatteena "Tutustu työelämään ja tienaa".

Reipas asenne on hakijoiden tärkein ominaisuus, sillä tässä on oiva tilaisuus hankkia arvokasta työkokemusta markkinoinnin ja asiakaspalvelun alalta. Aiempaa kokemusta emme edellytä, sillä koulutusohjelmamme on erittäin kattava.

Jokainen nuori perehdytetään työtehtäviin huolellisesti ja tämän ansiosta työn oppii nopeasti. Työilmapiirimme on kannustava, iloitsemme yhdessä onnistumisista ja kisailemme leikkimielisesti myös toisiamme vastaan. Jokainen kesätyöntekijämme on oikeutettu osallistumaan huikeisiin myyntikilpailuihimme!
Työ kestää 2 viikkoa ja työaika on 30 tuntia viikossa. 60 tuntia voidaan myös jaksottaa 3 tai 4 viikon ajalle tekemällä lyhyempiä päiviä. Palkka on tältä ajalta vähintään 400 euroa, mutta koska myynneistä maksetaan provisioita, voi palkka nousta tästä paljonkin. Tuotteemme ovat todella tunnettuja ja asiakasrekisterit kohdistettuja, joten meillä on helppo onnistua. Tarjoamme hyvin hoidetusta työstä myös mahdollisuuden jatkaa kesätyösuhdetta setelijakson jälkeenkin.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae nyt kesän 2021 kivointa työpaikkaa!

Huom! Mainitse jo hakiessasi kesätyösetelistä.

Paikkoja on avoinna kesäkaudeksi ja perehdytyksiä viikoittain, paikat täytämme nopeusjärjestyksessä.

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi
tai laita vapaamuotoinen hakemus: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan:
Rekrytointi 044-5264462