Ohjaajien avustaja Tyttöjen Taloon (2 paikkaa)

Haku päättyy
29.03.2021
Helsingin Tyttöjen Talo/Loisto Setlementti ry
Hämeentie 13 A, 00530, Helsinki

Helsingin Tyttöjen Talo palkkaa kaksi Helsinkiläistä kesäseteliin oikeutettua nuorta ohjaajien avustajan tehtäviin kesäkuuksi 2021. Työtehtäviin kuuluu avustavat tehtävät kesätoiminnan järjestämisessä, sekä Tyttöjen Talon siistimiseen, sisustamiseen ja järjestelyyn liittyviä tehtäviä. Lisäksi kesäsetelillä palkatut nuoret toteuttavat Helsingin Tyttöjen Talon sosiaaliseen mediaan sisältöä toiminnasta, ajankohtaisista ja itseä inspiroivista aiheista.

Avustajien tehtäviin etsitään tyttöjen oikeuksista ja tasa-arvoon liittyvistä kysymyksistä kiinnostuneita, luovia, oma-aloitteisia ja luotettavia nuoria, jotka sitoutuvat työaikoihin ja työtehtäviin.

Työtunteja on yhteensä 60h ja työtunnit sijoittuvat kesäkuun 2021 ajalle, työajat sovitaan yhdessä ennen työn alkua.

Tietoa Tyttöjen Talon toiminnasta: Helsingin Tyttöjen Talo on osa Loisto Setlementti ry:n toimintaa. Toimintaa järjestetään kaikille 10- 29 vuotiaille tytöille ja nuorille naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Tyttöjen Talo tarjoaa yhteisöllistä vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia, sekä apua ja tukea erilaisiin pohdintoihin ja vaikeisiinkin elämän tilanteisiin. Toiminta on syrjimätöntä ja kulttuuri- ja sukupuolisensitiivistä. Jokaisella on oikeus olla omanlainen!

Kerro hakemuksessasi itsestäsi, omista vahvuuksista, ja mikä sai sinut kiinnostumaan kesätyöstä Helsingin Tyttöjen Talolla? Haku päättyy 29.3 ja hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään 12.4 alkavalla viikolla.

Hakemukset ja lisätiedot: Anniina Väisänen/ anniina.vaisanen@tyttojentalo.fi / 0503506466