Taksvärkin kesätyöntekijänä edistät nuorten toimijuutta!

Haku päättyy
18.04.2021
Taksvärkki ry
Siltasaarenkatu 4, 7.krs., 00530, Helsinki

Oletko kiinnostunut pohtimaan, miten nuoret voivat puuttua epäkohtiin ja saada aikaan positiivista muutosta? Oletko idearikas ja innokas yhteistyöhön? Haluaisitko somettaa muille nuorille yhdenvertaisuudesta tai nuorten vaikuttamisesta?
Jos vastasit kyllä, saatat olla Taksvärkki ry:n uusi kesätyöntekijä!

Taksvärkki ry etsii kahta kesätyöntekijää ajalle 9.-22.6.2021. Kesätyöntekijöiden työaika on yhteensä 60 tuntia. Töitä tehdään kahden viikon ajan maanantaista perjantaihin klo 9-15:30.

Etätyösuosituksen ollessa voimassa, tehdään työt pääasiassa etänä kotoa käsin. Kesätyöntekijällä tulee olla käytössään tietokone ja webkamera työn suorittamiseksi.
Taksvärkin oma toimisto sijaitsee Helsingin Hakaniemessä Globaalikeskuksen tiloissa.

Kesätyöntekijän palkka on 400 e. Kesätyöntekijöiksi valittavilta henkilöiltä edellytetään Helsingin kaupungin kesäseteliä.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia nuorten vaikuttamisesta, kriittisestä tiedostamisesta ja viestinnästä. Kesätyöntekijät pääsevät osaksi iloista ja rentoa työyhteisöä.

Työtehtäviin kuuluvat mm.
• Järjestön opetusmateriaalien kommentointi ja kehitysideointi
• Järjestön toimintatapojen kehittäminen nuorten näkökulmasta
• Someviestinnässä avustaminen Taksvärkki ry:n työn teemoista. Aiheina ovat yhdenvertaisuus, kriittinen tiedostaminen, ihmisoikeudet ja nuorten vaikuttaminen.
• Muut globaalikasvatuksen ja viestinnän avustavat tehtävät.

Arvostamme hakemuksia käsitellessämme:
• innostunutta ja iloista työotetta
• kiinnostusta Taksvärkki ry:n toimintaa kohtaan
• sosiaalisen median perustuntemusta

Taksvärkki ry on kansalaisjärjestö, joka mm. kannustaa Suomen nuoria aktiiviseen maailmankansalaisuuteen ja kehitysyhteistyössä edistää nuorten toimijuutta ja ihmisoikeuksien toteutumista.