Marjapuodille töihin

Haku päättyy
14.02.2021
Auvco Oy
Sörnäistenkatu 3, 00580, Helsinki

Marjapuoti on suomalainen kolmannen polven perheyritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu marjat, kesäkukat ja erilaiset lähiruoka herkut.

Työtehtävät kesätyösetelillä työllistyessä vaihtelevat. Pääasiassa tarjolla on Helsingissä tapahtuvaa varastotyötä, joka käsittää tuotteiden pakkausta Marjataxin jakeluita varten. Myös mahdollisia avustavia tuotantotöitä voi olla tarjolla (Marjapuodin hillojen esivalmistelu, esim. marjojen perkaus). Työ voi sisältää myös siivousta, sosiaalisen median tehtäviä tai muuta.
-Myyntityötä emme voi taata kesätyösetelillä palkattaville, sillä kaikki Marjapuodin myyjät käyvät etukäteen pitkän perehdytyksen ja täten on tarkoitus, että he tekevät työtä koko kauden toukokuusta elokuuhun. Mikäli katsomme, että kesätyösetelillä työllistyvä soveltuu myyntityöhön on myös näihin työtehtäviin mahdollisuus päästä. 
-Odotamme kaikilta työntekijöiltä reippautta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä selviytyä itsenäisesti annetuista tehtävistä.
– Työvuorot sijoittuvat ma-la klo 8-21 välille. Työvuorot pyritään ilmoittamaan etukäteen, mutta huomaathan, että tällä alalla ja vallitsevasta Covid tilanteesta johtuen työvuoroja voi tulla myös lyhyellä varoitusajalla. Kaikkia vapaapäivä toiveita ei välttämättä pysty toteuttamaan, keskustelethan tämän asian huoltajasi kanssa etukäteen.
– Kesäsetelin ehdot on täytyttävä (tarvittava tuntimäärä tietyssä ajassa).

Jätäthän hakemuksen pian, paikkoja täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

Työ suoritetaan aikavälillä:
1.6 - 13.8.2021
Haku päättyy:
14.02.2021
Työnantaja:
Auvco Oy
Y-tunnus:
2259018-7
Yhteyshenkilö:
Vili Auvinen
Sähköposti:
info@marjapuoti.fi
Puhelin:
0401982036
Työpaikan osoite:
Sörnäistenkatu 3
Postinumero:
00580
Postitoimipaikka:
Helsinki
Työnantajan verkkosivut:
http://www.marjapuoti.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa:

info@marjapuoti.fi

Miten hakemus jätetään:

Otamme huomioon vain lomakkeen kautta jätetyt hakemukset. Lomake: https://forms.gle/YxAm4hKLKWuMsaK48